Onze huidige fractie en de nieuwe kandidaten voor 2022

De PVV Maastricht is vertegenwoordigd in de gemeenteraad met 2 Raadsleden en 1 Burgercommissielid.

Verder stellen zich hier ook de nieuwe kandidaten aan u voor: Dorothy Bessems en Niels Bassie.

RAADSLEDEN

René Betsch

Fractievoorzitter

Dennis Geurts

Raadslid

Burgercommissielid en kandidaat raadslid: Jhon Miesen


Jhon Miesen

Ik ben Jhon Miesen 44 jaar oud .

Vader van drie kinderen die op de Nutsschool zitten .

Ben redelijk betrokken bij de school zit er in de ouderraad .

Daar naast ben ik verzorgend voor mijn partner.

Daarnaast ben ik nog actief voor de adviesraad van Envida te Maastricht 

Tevens bij ik vrijwilliger bij Rode Kruis Maastricht heuvelland.

Verder is mijn hobby kijken naar formule 1 en ga graag met de oudste naar mvv de thuiswedstrijden kijken.

Waar om ik actief ben binnen de PVV is dat dat er een hoop dingen niet goed zijn binnen de politiek.

Wat ik hoop toe te voegen is mijn kennis binnen de WMO en onderwijs en ook het sociale domein.


Kandidaat Raadslid Dorothy Bessems

Dorothy Bessems

Ik ben Dorothy Bessems, 28 jaar oud en moeder van een zoontje. Ik ben afgestudeerd aan de Hogere Juridische Opleiding van Zuyd Hogeschool.

Na enige tijd aan de zijlijn, als fractiemedewerkster van de Statenfractie PVV Limburg, van de politiek te hebben gestaan heb ik in 2022 de stap genomen om actief een bijdrage te willen leveren aan de politiek en in het bijzonder een bijdrage te willen leveren aan de belangen van de Maastrichtenaren.

In de aankomende periode wil ik namens de PVV Maastricht mij gaan inzetten voor het behoud van onze Maastrichtse cultuur en haar normen en waarden. Wij moeten investeren in onze kinderen en hun toekomst. Ik zal mij inzetten voor een gezonde en veilig basisschool waar onze kinderen zich zo goed en breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Tevens wil ik ervoor zorgen dat er een passend woningmarktbeleid komt, zodat iedereen een betaalbare huur en/of koopwoning kan krijgen. Daarnaast wil ik werken aan een gezond Maastricht, waar iedereen vanaf ongeboren kind tot 99 jaar jong, begeleiding krijgt om gezond te leven en gezond te blijven.


De PVV staat open voor vragen en suggesties van de inwoners van Maastricht.
Graag werken wij samen met u aan ons mooi Maastricht!

Mestreech vaan us, veur us


Kandidaat raadslid Niels Bassie

Niels Bassie

Aangenaam, mijn naam is Niels. Ik ben geboren in het eveneens mooie de Achterhoek. Na mijn middelbare school ben ik voor mijn studie vertrokken naar Amsterdam en heb daar zeer genoten van de echte Amsterdamse mentaliteit. Omdat de studie niet wilde vlotten en het werken in hotellerie mij goed afging ben ik in 2008 naar Maastricht gekomen voor de Hotelschool. Inmiddels ben ik heerlijk gesetteld en heb het hier nog altijd goed naar mijn zin. Sommige van u zullen mij kennen als biersommelier. 

 

De grote gemene deler tussen wat ik u hiervoor heb laten lezen zit in de mentaliteit. In de Achterhoek kennen we noaberschap, in Amsterdam is alles buiten de ring een provinciaal en in Mestreech is er de Mestreechter Geis.

 

Leef en laat leven! Tolerant zijn is geweldig, maar je kunt niet tolerant zijn tegen intolerantie. Niet meegaan in het groot-stedelijke elitaire gedrochtengoed, waar rare zaken als 'BLM' en 'woke' en 'inclusief' bekende begrippen zijn. 

 

Tijd dus voor een raad die daar oog voor heeft, Veur Us. Plannen die uw leven beter maken., of goedkoper op z'n Hollands.